عضویت   لغو عضویت
افراد آنلاین : 1
امروز : 30
دیروز : 5
بازدید کل : 33513
خرما بم ( رطب مضافتي بم )


خرما بم ( رطب مضافتي بم )

رطب مضافتي بم :

يكي از محصولات بسيار مهم تجاري استان كرمان رطب مي باشد. خرما در حين رسيدن سه مرحله را طي ميكند مرحله اول ميوهٔ نرسيده خرما، «خارَك» يا «خرك» يا كنگ گفته مي‌شود.آفتاب داغ مناطق گرمسيري پس از مدتي خارك را تيره رنگ و آبدار مي‌كند كه به آن رطب مي‌گويند.رطب مرحله قبل از رسيدگي كامل خرماست كه رطوبت بيشتر و قند كمتري نسبت به خرماي كاملاً رسيده داردو به ان رطب ميگويندودر مرحله اخر خرما به صورت نيمه خشك درمي ايد.

ويژگي هاي رطب مضافتي بم :

رطب مضافتي بم مرغوب‌ترين نوع مضافتي است. كه دراستان كرمان شهرستان بم رشدكرده اين نوع خرما به رنگ مشكي يا قهواي تيره ميباشد كه پوست نازكي داشته و مهمترين مشخصه ان نسبت به ساير خرماها شيره فراوان اين نوع خرمااست.براي تشخيص نوع مرغوب اين خرما رطبي مرغوب محسوب مي‌شود كه پوستي نازك داشته باشد، درشت و گوشت‌دار باشد و داراي شيره فراوان اما رطبي كه پوست كلفت دارد، رنگش بور باشد و ريز، رطب ضعيف يا نامرغوب محسوب مي‌شود




.

قیمت : 0 تومان